100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Simon Keizer is apetrots en deelt ultiem geluksmoment

Het is alweer een maand geleden dat Simon Keizer voor de tweede keer trotse vader werd. Op Instagram deelt de apetrotse Simon een ultiem geluksmoment.

Simon Keizer

Sinds de geboorte van zijn zoon Joa kan Simon Keizer zijn geluk niet op. Hij is vader van twee te schattige kinderen, heeft een prachtige vrouw, een waanzinnig huis en een glansrijke carrière. Het geluk lacht Simon toe!

Toch was het de afgelopen weken niet alleen maar pracht en praal. Na de onthullingen van Tim Hofman naar aanleiding van de seksueel grensoverschrijdende situaties rondom The Voice liet Simon weten ‘met stomheid’ te zijn geslagen. De Volendamse zanger die deel uit maakt van het Volendamse zangduo ‘Nick en Simon’ zat samen met zijn zangpartner Nick Schilder (38) in meerdere seizoenen als coach-duo op de draaiende stoelen van zowel The Voice als The Voice Kids.

Ook Nick Schilder liet de afgelopen week van zich horen. Hij vond het belangrijk om te melden dat er bij zowel Nick als bij Simon geen hoor en wederhoor is gepleegd.

Gezin

Met de komst van de kleine Joa kunnen Simon en Annemarie hun geluk niet op. Samen hebben ze ook nog dochter Kiki.

De komt van een nieuwe baby blijft een bijzondere en speciale gebeurtenis. Veel gezinnen laten daarom dan ook vaak foto’s maken van het kersverse geluk. Zo ook de familie Keizer! De allereerste foto van het complete gezin – inclusief hondje Bobbi- zie je hier.

Ultiem geluksmoment

Een pasgeboren baby is hard werken. Gebroken nachten, veel voeden en krampjes. Maar zo’n klein, lief, onschuldig kindje brengt vooral heel veel geluk met zich mee. Op Instagram plaatst Simon een liefdevolle foto van zijn zondagmorgen. En echt, ons hart ontploft!

Op de foto zien we grote zus Kiki haar kleine broertje omhelzen en zoenen. Een apetrotse Simon kijkt vol trots naar zijn kroost. Simon straalt!

Xander de Buisonjé schrijft onder de foto: ‘Mooier wordt het niet!’ En daar heeft hij helemaal gelijk in.

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Lees alle artikelen over Simon Keizer