Annemarie Keizer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Stralende Annemarie Keizer deelt bikinifoto op het strand

Simon en Annemarie zijn al flink wat dagen met de kinderen op vakantie, maar zij hebben hier duidelijk nog geen genoeg van.

Vakantie

Waar het gezin naartoe is, maken zij niet bekend, maar dat het naar een zonnige bestemming is, is wel duidelijk. Zowel Simon als Annemarie delen de afgelopen twee weken al verschillende vakantiefoto’s van zowel zichzelf als met de kinderen samen. Echt even genieten van de rust en de warmte. Hoewel zo’n vakantie met kleine kinderen ook in het teken staat van achter hun aanlopen en de kinderen vermaken. Al is dat eigenlijk alleen maar leuk met zulke schatjes als Kiki en Joa.

Genieten

Wanneer de kinderen een middagdutje doen, is het voor de ouders tijd om even in de zon te liggen of een paar baantjes te trekken in zee. Annemarie plaatste een prachtige bikinifoto aan het water. ‘De late middag uurtjes zijn altijd de fijnste met warm weer.. Toch?’, schrijft zij bij de foto, waarop zij straalt. Al lijkt zo’n kiezelstrandje ons niet de perfecte plek om even rustig te gaan zitten en zonnen..

Stralen

Annemarie’s volgers genieten met haar mee en zien haar ook stralen tijdens haar gezinsvakantie. ‘Geniet van het weer en van elkaar’, ‘Jaa heerlijk!! Je straalt. Een aftersunnetje kan geen kwaad’ en ‘Jaaa heerlijk! Mooie foto trouwens’, reageren zij onder de heerlijke foto. Hopelijk geniet het gezin nog van de mooie vakantiedagen die komen gaan.

https://www.instagram.com/p/ChFsH15r2qy/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer