100pmagazine_simon_annemarie

Annemarie Keizer ontroerd na romantische verrassing Simon

Simon en Annemarie zijn inmiddels 10 jaar getrouwd. Ter ere van hun 10-jarig jubileum was Simon al maanden in het geheim een romantische verrassing voor zijn Annemarie aan het voorbereiden. Dat liep helaas allemaal iets anders...

Simon en Annemarie Keizer

Op 12-5-2012 gaven Simon en Annemarie elkaar het ja-woord. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en hebben zij samen twee prachtige kinderen. Dochter Kiki is inmiddels alweer 4 jaar oud en baby Joa alweer bijna 5 maanden. De tijd vliegt!

Met prachtige foto’s genomen op Ibiza, maakten Simon en Annemarie destijds bekend in verwachting te zijn. ‘Onbeschrijflijk gelukkig en dankbaar’, schreef Annemarie bij een foto van Simon haar en Kiki. 

Al die tijd heeft Annemarie haar volgers laten meegenieten met haar zwangerschap. Zo postte ze iedere week haar groeiende babybuik. Dit deed ze zelfs in bikini, toen ze 26 weken zwanger was.

Romantische verrassing

Het mooie koppel is inmiddels alweer bijna 18 jaar samen, waarvan 10 jaar gelukkig getrouwd. Het stel zou hun trouwdag vieren in Ibiza en daar genieten van een heerlijke gezinsvakantie, maar helaas vielen de plannen in het water. Op Instagram postte Simon een foto van zijn dochter Kiki, helemaal onder de waterpokken.

Gelukkig voor Annemarie had Simon nog wel een té romantische verrassing voor haar in petto. Simon bereidde namelijk al maanden in het geheim iets voor haar voor. Bij de vlog op zijn YouTube-kanaal ‘Ik & Simon’ schrijft Simon ‘Al maanden was ik DE verrassing voor Anne Marie aan het voorbereiden. Toen het moment supreme naderde liep alles anders…’

Liefdevol nummer

Met behulp van ene Thom Benjamin die hem op 9 januari via Instagram benaderde met een geschreven liedje, bereidt Simon voor zijn Annemarie een liefdevol nummer voor. Samen met Jaap Kwakman (3JS) en muzikant Jonas Pap sleutelen zij nog wat verder aan het nummer, waarna een prachtig en liefdevol liedje ontstaat. Simon giet het liedje vervolgens nog in de vorm van een videoclip, inclusief diverse foto’s van Simon en Annemarie van de afgelopen 10 jaar.

‘Dit is niet normaal’

In de vlog van Simon krijgt Annemarie het nummer voor het eerst te horen. Tijdens het horen van het liedje en het zien van de video schiet zij helemaal vol. ‘Dit is niet normaal’ en ‘zo mooi’ zegt Annemarie, die tot tranen toe geroerd is.

5000 likes

Helaas licht Simon alleen een tipje van de sluier op, omdat dit een speciaal cadeautje is voor Annemarie. Gelukkig voor de volgers vindt Annemarie het zó mooi dat zij het graag wil delen. En dus besluit Simon dat hij het liedje bij meer dan 5000 likes openbaar zal maken op zijn YouTube-kanaal. ‘Dus jullie weten wat jullie te doen staat!’ eindigt Simon zijn vlog. En die grens is bijna bereikt dus nog eventjes geduld!

Benieuwd naar de vlog? Je ziet het hier.

Bron en Beeld: Instagram Simon en Annemarie Keizer & YouTube kanaal Simon Keizer (Ik & Simon).