100%NL Magazine Simon Keizer Annemarie

Vakantie Simon en Annemarie Keizer valt in het water

Simon en Annemarie Keizer zouden een heerlijke vakantie voor de boeg hebben, maar dat verliep even anders...

Simon en Annemarie Keizer

Samen met zijn vrouw Annemarie Keizer en kinderen Kiki en Joa heeft Simon een prachtig gezin. Kiki is inmiddels alweer 4 jaar oud en Joa alweer bijna 5 maanden. De tijd vliegt!

Met prachtige foto’s genomen op Ibiza, maakten Simon en Annemarie destijds bekend in verwachting te zijn. ‘‘Onbeschrijflijk gelukkig en dankbaar’, schreef Annemarie bij een foto van Simon haar en Kiki. 

Al die tijd heeft Annemarie haar volgers laten meegenieten met haar zwangerschap. Zo postte ze iedere week haar groeiende babybuik. Dit deed ze zelfs in bikini, toen ze 26 weken zwanger was.

Bijzondere dag

Ook met zijn schoonfamilie heeft Simon een hele goede band. Zo beleefde de hele familie een paar weken geleden nog een bijzondere dag, nadat Simon’s schoonvader Frans de onderscheiding ‘Officier in de Orde van Oranje-Nassau’ ontving.

Simon schreef hierover bij een mooie foto: ‘Vanochtend werd m’n schoonvader verrast. En hoe! Sprakeloos en geëmotioneerd onderging hij de benoeming tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau voor bewezen diensten zin de voetbalwereld. TROTS!’

Vakantie in het water

Simon en Annemarie zouden binnenkort gaan genieten van een heerlijke gezinsvakantie, maar helaas valt deze in het water. Op Instagram plaatst Simon een foto van zijn dochter Kiki, die helemaal onder de waterpokken zit. Arme meid.

‘Ken je dat gezinnetje dat naar Ibiza zou gaan?’, schrijft Simon bij de foto.

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer