Annemarie Keizer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

AnneMarie Keizer verrast door vriendinnen

AnneMarie Keizer is gisteren verrast met een babyshower! Dit laat ze weten met prachtige foto’s op Instagram.

Stralend staat AnneMarie op de foto met haar vriendinnen, die haar hebben verrast met een babyshower. Naast de leuke foto van de vriendinnen, staan er ook foto’s van de babyshower.

“Zo verrast en in de watten gelegd door deze lieverds. I’m a lucky girl met deze meiden in mijn leven.”

Zwanger

Op 14 juni 2021 maakte AnneMarie en Simon Keizer bekend in verwachting te zijn van hun tweede kindje. “Onbeschrijfelijk gelukkig en dankbaar.” De foto hebben ze gemaakt op Es Vedrá. Voor het gezin is dit een bijzondere plek. Simon en AnneMarie spraken hier hun wens uit om ouders te willen worden, poseerde toen AnneMarie enige tijd later zwanger was en kwamen ze regelmatig terug met hun dochter Kiki.

Geslacht tweede kindje

Eerder lieten ze in een Instagram post weten het geslacht van het tweede kindje niet te willen weten. “De meest gestelde vraag… ‘Weten jullie al of het een jongetje of meisje is?’ Het antwoord daarop is nee. Tijdens mijn zwangerschap met Kiki wisten we het niet en wilden dat deze keer dus ook niet…”

Openhartig over zwangerschap

Op Instagram laat AnneMarie haar groeiende buik zien met verschillende prachtige foto’s. Stralend houdt ze haar buik vast. Inmiddels is AnneMarie 28 weken zwanger en is ze op social media openhartig over de zwangerschap. Zo laat ze weten dat de tweede zwangerschap iets langer op zich liet wachten door adenomen (een goedaardig gezwel) die werden gevonden bij AnneMarie.

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer