100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

LEZEN: Anouk deelt opvallend bericht en fans maken zich grote zorgen

Eerder veroorzaakte Anouk al ophef via Threads en nu plaatst zij wat berichten waar fans grote vraagtekens bij hebben.

Anouk

Sinds haar gigantische hit ‘Nobody’s Wife’ in 1997 kunnen we in Nederland niet meer om rockchick Anouk heen. Ze scoorde hit na hit. De afgelopen jaren zagen we Anouk ook meer op tv, als coach bij The Voice of Holland.

Naast haar werkzaamheden is Anouk ook nog eens moeder van 6 kinderen en getrouwd met haar grote liefde, Dominique. Benieuwd hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uit zien? Dat zie je hier!

Schokkend bericht

Een paar weken geleden plaatste Anouk een schokkende foto van bebloed wc-papier op Threads. Zij ontving bakken met kritiek op deze post en zij heeft dan ook kort daarna een nieuw bericht gemaakt om te laten weten hoe het zit en hoe zij denkt.

Een kloon

Het afgelopen weekend plaatste de zangeres opnieuw wat aparte berichten en fans maken zich zorgen. ‘Jongens, ze hebben me. Ik ben mezelf niet meer. Ik ben niet langer dezelfde persoon. Hoe kan ik het anders zeggen… Ik ben een kloon’, schreef zij eerst op Threads. ‘Kijk, het was een hele lange dag. Ik heb niet alles onder controle. Het haar op mijn hoofd doet me daaraan denken’, schrijft zij later bij een foto van zichzelf met een verwilderd kapsel. Wat er precies aan de hand is met Anouk, is niet bekend. Hopelijk gaat het wel goed met de zangeres.

100%NL Magazine Anouk

Bron en Beeld: Threads

Delen

Meer over Anouk

ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
Lees alle artikelen over Anouk