100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

HUH? Anouk deelt schokkend bericht en dat roept veel vragen op

Anouk is altijd en tegen iedereen heel eerlijk en zij deelt dan ook af en toe iets téveel informatie. Haar bericht op Threads van vandaag gaat echter een grens over.

Anouk

Sinds haar gigantische hit ‘Nobody’s Wife’ in 1997 kunnen we in Nederland niet meer om rockchick Anouk heen. Ze scoorde hit na hit. De afgelopen jaren zagen we Anouk ook meer op tv, als coach bij The Voice of Holland.

Naast haar werkzaamheden is Anouk ook nog eens moeder van 6 kinderen en getrouwd met haar grote liefde, Dominique. Benieuwd hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uit zien? Dat zie je hier!

Schokkend bericht

Waar Anouk bekend om staat, is haar eerlijkheid online en op tv. De één kan dit waarderen en de ander vind het af en toe iets té eerlijk. Vandaag deelde zij een schokkend bericht op Threads en deze roept veel vragen op. ‘Je pipi eraf hakken, maakt je geen vrouw. Maar dit wel. Word ik nu gecanceld?’, schrijft zij bij een foto van de wc, waarin bebloed toiletpapier ligt. Anouk ontvangt veel kritiek op dit bericht. ‘Jammer dit. Had oprecht anders verwacht’, is één van de reacties. Met deze post beschimpt Anouk de transvrouwen en dat roept heel veel woede op.

Zo laten onder andere Jan Kooijman, Tim Hofman en ook NikkieTutorials van zich horen. Ze kunnen hun ogen niet geloven. Nikkie schrijft aan haar bijna 20 miljoen volgers op Instagram: ‘Dat een van de meest nuchtere, gerespecteerde muzikanten van Nederland een schaamteloze terf en transfoob is, stond NIET op mijn bingokaart voor 2024. We zijn een minderheid die simpelweg acceptatie wil, laat ons verdomme met rust.’

Na haar heftige post deelde Anouk vervolgens nóg een post op Threads.  Hierin schrijft ze: ‘Waarom maakt humor iemand zo ongelooflijk aantrekkelijk?’. Ook dit is weer een heel apart en vreemd bericht van Anouk…

Benieuwd naar het bericht? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Threads Anouk

Delen

Meer over Anouk

Anouk deelt prachtige fotoreeks met haar oudste zoon
Anouk deelt prachtige fotoreeks met haar oudste zoon
Anouk en Dominique delen heel mooi liefdesnieuws
Anouk en Dominique delen heel mooi liefdesnieuws
Lees alle artikelen over Anouk