100%NL Magazine Antje Monteiro

Antje Monteiro: ‘Bijzonder dat we beide zeer succesvolle kinderen hebben’

Wat een toeval dat hun kinderen ook zo succesvol zijn geworden!

Speciaal

Antje deelde een bijzondere Instagram story met daarin een throwback video. In de video zien we dat Antje zingt in een programma samen met collega Ronnygee. Daarbij schrijft ze: ‘Een throwback naar een tv optreden samen met mijn lieve collega Ronnygee van theater productie jeans. Ik denk 1990… Hoe bijzonder dat we beide later zeer succesvolle kinderen hebben gekregen. Ik mijn dochter en Ronny de enige echte Sunnery James.’

Romy Monteiro

Romy Monteiro (13 november 1992) is de artiestennaam van Romy Truggelaar. Ze is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice of Holland in 2014 en vervolgens met haar hoofdtrol in musical The Bodyguard. Romy is nu vooral bezig met presentatie klussen en wat doet ze dat goed!

Sunnery James

Sunnery James (29 maart 1981) is bekend van het Nederlands dj- en producerduo met Ryan Marciano. De officiële namen van het dj-koppel zijn Sunnery Gorré en Ryan de Lange. Het dj-koppel ontmoette elkaar toen de Lange in de schoenenzaak van Gorré kwam werken. Ze stopten vervolgens beiden bij de schoenenzaak waar Gorré de manager van was om samen muziek te gaan produceren.  De Nederlandse dj’s hebben vervolgens bijna overal ter wereld opgetreden. Ook is Sunnery al meer dan 10 jaar getrouwd met topmodel Doutzen Kroes en hebben ze twee kinderen Phyllon en Myllena Mae.