Apetrotse Thomas en Elianne:
Delen

Apetrotse Thomas en Elianne: “LOVE YOU SO MUCH LITTLE PRINCESS”

Thomas en Elianne delen een liefdevol bericht op Instagram. Wat mooi om te lezen dit!

Thomas Berge en Elianne Zweipfenning

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is vorig jaar in het geheim getrouwd en kortgeleden werden zij ouders van een zoon, Saint. Onlangs maakten zij bekend opnieuw ouders te worden. Dit keer wordt het een meisje.

Trots

Elianne plaatst een prachtige foto op haar Instagram samen met Thomas Berge. Daarbij schrijft ze: “Is het gek als ik roep dat ik niet kan wachten tot het moment dat de bevalling begint? Voor nu groei nog maar even lekker door in mama’s veilige buik waar je zo fijn zit. Mijn liefde voor jou is nu al ongekend groot en ik kan niet wachten om erachter te komen hoe je eruit ziet, op wie je lijkt, wat je karakter gaat zijn… LOVE YOU SO MUCH LITTLE PRINCESS.” Je leest het hele bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/CxbKWSfv_-5/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Bron en Beeld: Instagram Elianna Zweipfenning

Delen

Meer over Thomas Berge

Ex Thomas Berge reageert na heftige beschuldiging
Ex Thomas Berge reageert na heftige beschuldiging
Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: 'Tijd heelt alle wonden'
Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: ‘Tijd heelt alle wonden’
Lees alle artikelen over Thomas Berge