100%NL Magazine Bas Smit
Zie ook:
Delen

Bas Smit haalt gigantisch bedrag op voor het goede doel met hilarische en walgelijke challenge!

Bas Smit heeft zich weer overtroffen! Samen met zijn goede vriend John Ewbank besloot hij mee te doen aan de populaire Surströmming Challenge waarbij ze het smerigste gerecht ter wereld gingen eten: gegiste haring uit blik. En dat werd een groot succes!

Bas Smit heeft al bijna € 100.000 opgehaald met deze ludieke challenge. De challenge noemt hij ‘Braken voor Knaken’ en als je de video’s hebt gezien snap je eigenlijk pas wat ze met deze naam bedoelen. Het gerecht ruikt en smaakt namelijk zo vreselijk dat je er (bijna) van moet braken. 

De bedoeling van de hele challenge is om het stinkende visje te nuttigen en vervolgens iemand anders uit te dagen om de challenge aan te gaan. Als iemand de video van de challenge bekijkt, moet diegene aan het gekozen goede doel doneren van de uitgedaagde. 

Inmiddels hebben ook andere bekende duo’s meegedaan aan de challenge en geld opgehaald voor het goede doel. Wesley Sneijder en Rolf Sanchez en het duo Rene le Blanc en Dennis van der Geest hebben ook meegedaan met de challenge en vandaag staat het duo Thomas Berge en Dave Roelvink op de planning en gaat het damesteam Gaby Blaaser en Leonie ter Braak ook proberen het smerige hapje binnen te houden. Wij gaan in ieder geval kijken!

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Bas Smit

Meegenieten met Bas en Nicolette's prachtige trip naar Venetië!
Meegenieten met Bas en Nicolette’s prachtige trip naar Venetië!
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: 'Nu was ze echt op…'
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: ‘Nu was ze echt op…’
Lees alle artikelen over Bas Smit