100%NL Magazine Jim Bakkum Bettina Holwerda
Delen

Bettina Holwerda deelt hilarische vakantiefoto in onderbroek en topje

Bettina deelt een heerlijk en eerlijk vakantiekiekje van hoe de stacaravan er vanbinnen uitzag na een vreselijke hoosbui.

Zonnig

Al dagen zijn Bettina, Jim en de kinderen aan het genieten van vakantie. Aangezien zij de afgelopen dagen, op één avond en nacht na, steeds 7 zonnen aan de hemel hadden, leek het geen probleem om de kleding te wassen en deze ‘s nachts buiten te laten drogen in de kledingrekken die daarvoor bedoeld zijn. Een stacaravan is immers net iets te klein om de kleding van 5 personen in te laten drogen. Toch kon Bettina vannacht niet anders. Na dagen zon, brak er vannacht een hoosbui uit en moest de kinderwagen en alle natte kleding gelijk naar binnen.

Passen en meten

Een groot rek vol kleding en handdoeken en een kinderwagen met spullen, paste eerder deze vakantie nog niet makkelijk in de caravan, dus vannacht was dat ook een moeilijke klus. Bettina plaatst een foto van zichzelf in onderbroek en topje, met het kledingrek op de tafel en de kinderwagen in het looppad, met daarbij: ‘Ook in het paradijs, doen we de was, die we vervolgens, samen met de wandelwagen, midden in de nacht in onze onderbroek naar binnen sleuren en dan maar op tafel zetten door een onverwachte hoosbui. Ook in het paradijs’. Wat een hilarische foto dit. Zo blijkt maar weer dat de zon op vakantie ook niet altijd schijnt.

https://www.instagram.com/p/Chb_yVVIBtd/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Bettina Holwerda

Delen