100%NL Magazine Jim Bakkum Bettina Holwerda
Delen

ZIEN: Bettina Holwerda verbluft volgers met badpakfoto

Na een paar dagen flink ziek te zijn geweest, kan voor Bettina de vakantie eindelijk beginnen. Op Instagram showt zij haar afgetrainde bikinibody.

Ziek

Na een ietwat valse start kan de vakantie voor Bettina, Jim en de kinderen nu eindelijk beginnen. Dat was hij eigenlijk al, maar Bettina werd de eerste dagen ongelooflijk ziek. Daarnaast moest Jim nog terug naar Nederland voor wat werk dat niet verzet kon worden en dus moest een zieke Bettina toch voor haar 3 kinderen zorgen op een onbekende plek in het buitenland. ‘Na een paar dagen zo ziek te zijn geweest dat ik van voren niet wist dat ik van achteren bestond, kan de vakantie eindelijk echt beginnen! HOERA’, schrijft zij bij de vrolijke Instagramfoto. Tussen de zieke dagen door heeft het gezin Jim’s 35e verjaardag wel gezellig kunnen vieren.

Vrolijke foto

De foto laat zien hoe Bettina zich nu voelt na al die dagen. Met haar armen in de lucht, een felgekleurd badpak aan en het zwembad achter zich is ze er helemaal klaar voor. ‘En na volledig van de wereld te zijn geweest, zie ik de palmbomen, hoor ik de zee en ik voel de knuffels (en zo nu en dan boze buien) van de kinderen weer. En vakantie met kinderen is eerder hard werken dan uitrusten, maar voor nu geniet ik even extra, want alles is na de afgelopen dagen een eitje’. Wat heeft Bettina toch een prachtig, afgetraind lichaam. ‘Dankbaar voor dit veerkrachtige lichaam en dankbaar voor het feit dat ik na een half uur wezenloos staren naar dit badpak, eindelijk snapte hoe het aan moest’, schrijft zij. Het badpak ziet er dan ook niet echt heel makkelijk uit. Vrolijk word je er in ieder geval wel van.

https://www.instagram.com/p/ChNdJxWIfJQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Bettina Holwerda

Delen