100%NL Magazine Jim Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Bettina in tranen op het podium: ‘Ik ga dit nooit vergeten, nooit’

Het afgelopen weekend beleefde Bettina wel een heel speciaal moment op het podium. Zó speciaal, dat ze tot tranen geroerd was.

Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Toen Jim tijdens de musical Grease de blondine Bettina leerde kennen wist hij het zeker: zij was de vrouw van zijn dromen. En zo geschiedde. Het stel stapte in het huwelijksbootje en werden trotse ouders van drie prachtige kinderen. Nog altijd, na al die jaren zijn Jim en Bettina nog altijd even verliefd op elkaar.

Zowel Jim als Bettina staan er om bekend om allebei heel grappig te zijn op social media. Ze maken dan ook vaak hun volgers aan het lachen. Zoals laatst, toen Bettina gewond raakte tijdens een pijnlijke bed-blunder. Iets wat begon als grapje liep een beetje uit de hand. Je ziet de hilarische video hier.

Kinderen

Samen zijn Jim en Bettina de trotse ouders van drie prachtige kinderen: Lux, Posy en Molly. Hoewel Jim en Bettina hun kinderen vaak onherkenbaar in beeld brengen maakte Jim daar een tijdje geleden een uitzondering voor. Op de 10e verjaardag van Lux deelde hij een prachtig kiekje van zijn zoon. Die foto zie je hier.

Tranen op het podium

Het afgelopen weekend was Bettina jarig, maar zoals ze altijd zeggen: the show must go on! Óók als het je verjaardag is. En dus stond Bettina op haar eigen verjaardag in een bomvolle zaal met een theatershow. Aan het einde van de show stond haar een speciale verrassing te wachten.

Want wat Bettina niet wist is dat achter de coulissen haar eigen man Jim en haar twee oudste kinderen Lux en Posy stonden te wachten om haar eens flink in het zonnetje te zetten. Bettina was zichtbaar trots en kon het dan ook niet laten om een traantje weg te pinken toen ze haar twee kinderen op het podium zag staan.

Tel daar nog eens bij op dat haar dochter Posy de microfoon greep om haar moeder, voor een bomvolle zaal, toe te zingen. Het was een verjaardag voor Bettina om nooit meer te vergeten!

‘Ik heb geen woorden voor gisteravond. Ik vierde m’n verjaardag ietsje groter dan normaal, oftewel: met een volle zaal. Aan het einde kwamen, als totale verrassing , Jim, Posy en Lux het toneel op lopen. Ik kan je niet beschrijven hoe dat voelde. Mijn lieve man, en tweederde van m’n lieve kinderen daar op die plek. En dan ook nog m’n geweldige collega’s en het leukste publiek van de wereld erbij. En dat m’n dochter de microfoon pakt en voor een volle zaal gaat zingen is… Ik ga dit nooit vergeten, nooit.’

 

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum

Meer over Bettina Holwerda

OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: 'Daar kunnen we toch niet boos om worden…?'
OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: ‘Daar kunnen we toch niet boos om worden…?’
Jim brengt liefdesode aan Bettina: 'Getalenteerde vrouw en droommoeder'
Jim brengt liefdesode aan Bettina: ‘Getalenteerde vrouw en droommoeder’
Lees alle artikelen over Bettina Holwerda