100%NL Magazine JIM Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

WOW: Bettina laat hoofden draaien tijdens première in diep uitgesneden jurk

Tijdens de première van de musical AIDA straalden Jim en Bettina als nooit tevoren! De ogen waren vooral gericht op Bettina, die er prachtig uit zag!

Jim Bakkum en Bettina Holwerda

In 2002 mocht heel Nederland kennismaken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid! Samen met zijn vrouw bettina en hun drie kinderen, vormt hij een prachtig gezin.

Huwelijk

Jim en Bettina zijn inmiddels alweer 16 jaar een gelukkig stel. In 2011 stapte het stel in het huwelijksbootje. Dit deden ze op een stralende dag. Jim droeg een zwart pak en Bettina zag er waanzinnig uit in een witte, lange jurk en sluier. Ben je benieuwd naar hoe Jim en Bettina eruit zagen op hun speciale dag? Hier zie je de foto’s!

Première

Vorige week zondag was het zover: de wereldpremière van de nieuwste versie van AIDA vond plaats in Scheveningen. Heel bekend Nederland liet zich zien op de – in dit geval blauwe – loper. Ook Jim Bakkum en Bettina Holwerda waren van de partij.

Op Instagram deelt Bettina een aantal kiekjes van haar waanzinnige outfit. Voor de gelegenheid droeg de blondine een lange zwarte jurk, die diep was uitgesneden en opviel door het prachtige borduurwerk, kant en steentjes. Ze zag er werkelijk prachtig uit! Jim kon maar moeilijk zijn ogen van zijn vrouw afhouden.

Het stel heeft met volle teugen genoten van de prachtige avond en van de muzical. Bettina schrijft: ‘Klein poppenkastje is het natuurlijk wel, zo’n première in grauw daglicht en een Snelle Jelle als lunch enzo. Maar deze wilden we. Want dit was @aidamusicalnl en dat cast-album heb ik destijds grijs gedraaid. En in deze nieuwe versie spelen fantastische mensen, dus tsja, daar ga je. En ondanks dat m’n hart een beetje huilde om nummers die eruit waren gehaald was het prachtig. En ik heb poppenkasten altijd al best leuk gevonden, dat scheelt.’

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Lees alle artikelen over Jim Bakkum

Meer over Bettina Holwerda

OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: 'Daar kunnen we toch niet boos om worden…?'
OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: ‘Daar kunnen we toch niet boos om worden…?’
Jim brengt liefdesode aan Bettina: 'Getalenteerde vrouw en droommoeder'
Jim brengt liefdesode aan Bettina: ‘Getalenteerde vrouw en droommoeder’
Lees alle artikelen over Bettina Holwerda