100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

MOOI: Bibi Breijman deelt krachtige en liefdevolle gezinsfoto’s

Terwijl Bibi door een zware en emotionele periode gaat, staat haar gezin 100% voor haar klaar. Van deze momenten krijgt zij hopelijk weer wat kracht.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Samen kregen zij een dochter, Teddy en een zoon, Chester. Deze twee lieverds toveren dagelijks een glimlach op ieders gezicht en over een aantal maanden komt daar een derde wondertje bij, want Bibi is opnieuw in verwachting.

Heftige periode

Bibi gaat momenteel door een heftige periode, want zij is al meerdere keren opgenomen in het ziekenhuis vanwege extreme zwangerschapsmisselijkheid. Momenteel is Bibi thuis, maar de zangeres is verzwakt en heeft veel hulp nodig. Gelukkig leggen Waylon, Teddy en Chester haar volledig in de watten en maken zij haar iedere dag aan het lachen.

Liefdevolle gezinskiekjes

Op Instagram plaatste Bibi een reeks emotionele, maar ook mooie en krachtige foto’s van haar gezin. ‘No glam, only fam’, schrijft zij bij de foto’s. Waylon reageert met de lovende woorden: ‘Ik hou van jou!’ Prachtig…

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman