100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

HILARISCH: Bibi en Teddy gieren het uit samen

Bibi en Teddy hebben altijd de grootste lol met elkaar. Waar wij vooral op letten, is de aanstekelijke schaterlach van lieve Teddy.

Gezin

Bibi en Waylon zijn al jaren samen. Afgelopen zomer hadden zij wat problemen met elkaar op te lossen, maar momenteel gaat het weer helemaal goed tussen het stel. Bijna 4 jaar geleden kregen Bibi en Waylon een dochtertje, Teddy. Deze meid laat iedereen lachen met haar ondeugende blik en geweldige dansmoves. Een paar maanden geleden werd het stel ouders van een zoontje, Chester. Deze kleine man verovert nu al alle harten met zijn knappe koppie en prachtige ogen.

Schaterlach

Met Teddy lijkt het iedere dag een feestje te zijn. Bibi deelt dagelijks foto’s en video’s van haar dochter, waarbij zij vaak dansend, zingend en lachend te zien is. Dit keer deelt Bibi een video waarbij haar dochter vraagt of zij bij haar in een kartonnen doos komt zitten. Bibi stapt er na een tijdje in en valt samen met Teddy om. Samen rollen zij over de vloer en Teddy giert het uit. Teddy laat alle volgers hun harten smelten met haar ondeugende blik op het begin en haar aanstekelijke schaterlach terwijl zij samen met haar moeder op de vloer ligt. Wij kunnen niet stoppen met kijken naar deze video. Wat is Teddy toch een schatje en wat is Bibi een geweldige moeder.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman