100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman deelt liefdevol moment met dochter Teddy

Het is inmiddels alweer een paar maanden geleden dat Bibi Breijman bekend maakte dat zij en Waylon binnenkort een tweede kindje verwachten. Dochter Teddy kan het niet afwachten totdat zij grote zus wordt!

Gezin Waylon en Bibi

Het zijn spannende en verwachtingsvolle tijden voor Waylon en Bibi, want het gelukkige stel verwacht een tweede kindje!

Samen hebben ze al een dochter Teddy. Tijdens de zwangerschap van Teddy kampte Bibi met heftige gevolgen van HG. Helaas voor Bibi heeft ze ook deze keer weer een heftige zwangerschap. Hier had ze met name last van in het begin van de zwangerschap. Gelukkig wordt Bibi heel goed verzorgd door Waylon en natuurlijk door Teddy.

Dochter Teddy

De vrolijke, ondeugende en (vooral) grappige Teddy is alweer drie jaar oud en helemaal klaar om grote zus te worden! Teddy heeft vaak de lachers op haar hand. Zo ging ze eens he-le-maal los in een pashokje. Trotse moeder Bibi deelde de hilarische beelden.

De aankondiging van de tweede zwangerschap aan Waylon had Bibi ook ietsje anders in gedachte dan gepland. Samen met Teddy zouden ze het blijde nieuws vertellen aan Waylon, maar Teddy had andere plannen! Vol trots besloot ze het geweldige nieuws te delen met haar papa. ‘Papa, ik word grote zus!’, flapt Teddy er uit. Gelukkig heeft Bibi alles op video, zo kunnen we er nog even van nagenieten.

Tweede kindje

Inmiddels tikken de weken voorbij en groeit het babybuikje van Bibi hard. Op Instagram plaatst Bibi een foto van haar babybuikje die grote zus Teddy vol heeft geplakt met stickers. ‘Nu al lol samen’, schrijft Bibi bij de foto. Wat een schatje, kijk Teddy eens stralen!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman