100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

ZIEN: Bibi Breijman showt vol trots haar groeiende babybuikje!

Bibi Breijman en Waylon zijn in blijde verwachting van een tweede kindje! Vol trots deelt Bibi haar groeiende babybuikje met haar volgers!

Het lijkt erop dat het weer wat beter gaat met Bibi. Bibi had namelijk, net zoals bij haar eerste zwangerschap, te kampen met een heftige zwangerschap.

Babybuikje

Op haar Instagram post ze een prachtige foto waarop haar groeiende babybuikje te zien is. Bibi straalt! Onder de foto schrijft Bibi: “Veel te veel gegeten deze kerst. Je kan me wegrollen.” Je ziet de foto hieronder:

https://www.instagram.com/p/CX-_PwQjwvr/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Wat is Bibi prachtig zwanger! Volgers van Bibi reageren dolenthousiast op de mooie foto: “Wat een mooi buikje en wat zie je er goed uit” schrijft iemand. Iemand anders reageert weer met: “Fijn dat je weer wat kan eten je ziet er goed uit”.

Zwangerschap verklapt

Onlangs postte Bibi een hilarische video op haar Instagram, waarin haar dochtertje Teddy de zwangerschap alvast aan papa Waylon verklapt. Het filmpje is opgenomen in de auto, waarin Teddy samen met haar ouders Bibi en Waylon zit. Dan besluit ze dat ze lang genoeg heeft gewacht en het heugelijke nieuws alvast te delen met haar papa.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
Lees alle artikelen over Bibi Breijman