Bibi Breijman: 'De reality check die ik kreeg...'
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman: ‘De reality check die ik kreeg…’

Gisteren vierde Bibi Breijman haar verjaardag, op Instagram laat ze weten een reality check te hebben gehad van haar dochter.

Bibi Breijman

De altijd goedlachse Bibi Breijman vierde gisteren haar 31e verjaardag. Een lichtpuntje voor Bibi, want de brunette heeft een nare periode achter de rug.

Het leven lachte Bibi toe. Samen met haar grote liefde Waylon verwelkomde ze in mei 2022 hun tweede kindje samen, zoon Chester. ‘Chester heeft plaats gemaakt voor nog meer vlinders in m’n buik’, schreef een dolgelukkige Bibi toen.

Aan haar roze (of eigenlijk blauwe) wolk kwam abrupt een einde toen bekend werd gemaakt dat Waylon vreemd ging. In eerste instantie lieten Waylon en Bibi niets van zich horen, totdat Waylon met eenheftig statement kwam waarin hij het boetekleed aan trok. ‘Ik ben een lul!’, schreef hij.

Reality Check

Gelukkig voor Bibi heeft ze altijd iemand in haar buurt die haar aan het lachen krijgt: dochter Teddy. De kleine Teddy is nu al een kleine komediant en heeft regelmatig de lachers op haar hand. Gisteren, op Bibi’s verjaardag, voorzag ze haar moeder van een flinke reality check.

‘De reality check die ik van mijn dochter kreeg op deze zonnige verjaardag : “Hi! Jij bent niet dood mama”..Nee schat dat klopt… Daar is dan ook alles mee gezegd: goede reden om extra te genieten van een nieuw levensjaar 31’

De volgers van Bibi moeten heel hard lachen om Teddy. Zo schrijft Nienke Plas: ‘En het mooie compliment van je dochter, ik zou het op een tegeltje zetten!’

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Lees alle artikelen over Bibi Breijman