100%NL Magazine Waylon Bibi

BABYNIEUWS: Waylon en Bibi opnieuw ouders geworden!

Heel leuk babynieuws, want Waylon en Bibi zijn opnieuw ouders geworden van een prachtige baby!

Babynieuws voor Waylon en Bibi

Fantastisch nieuws voor Waylon en Bibi! Ze zijn opnieuw ouders geworden van een prachtig kindje. Dit werd zojuist bekend gemaakt.

Het lange wachten is eindelijk voorbij en het kindje is geboren! Waylon en Bibi hebben nooit bekend gemaakt of ze wisten of het een jongetje of een meisje zou worden, maar het is een jongen!

Hun tweede kindje van Wayon en Bibi samen is geboren en heeft de naam Chester gekregen. Wat een schatje!

Dochtertje Teddy

Het is het tweede kindje voor Waylon en Bibi samen. Ze hadden al dochtertje Teddy, die nu eindelijk grote zus is!

Teddy is net als haar vader en moeder hartstikke creatief, vrolijk, maar vooral ontzettend ondeugend! Bibi en Waylon zijn natuurlijk helemaal gek op hun kleine meid en delen dan ook regelmatig de allerleukste foto’s en video’s van de kleine meid.

Zo zagen we laatst nog dat Teddy in een roze tutu helemaal klaar was voor haar eerste balletles én zagen we hoe ze aan Waylon verklapte dat er nog een kindje op komst is. Té lief!

Woning

Het pand waar Waylon, Bibi en Teddy wonen heeft heel veel historie. Het stamt uit 1900, werd in de jaren dertig een bordeel en vervolgens een kostschool voor zoons van officieren uit het Nederlands-Indische leger. Waylon: ‘Het is geen fris stukje historie, veel mensen willen het tegenwoordig corrigeren. Maar hoeveel beelden je ook van hun sokkel trekt, het verhaal blijft. En hoe meer overblijfselen je intact laat, hoe meer aanleiding je hebt erover te vertellen.’ Foto’s van de prachtige woning zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Waylon, Instagram Bibi