100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

Waylon komt met heftig statement: ‘Ik verwacht niet dat Bibi me zomaar vergeeft’

Waylon komt vandaag naar buiten met een heftig statement waarin hij spijt betuigt. 'Ik verwacht niet dat Bibi me zomaar vergeeft.'

Heftig statement van Waylon

Na de berichtgeving van Yvonne Coldeweijer dat Waylon vreemd zou gaan komt de zanger vandaag met een officieel statement vanuit zijn kant.

‘Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi’, zo begint Waylon zijn verhaal. ‘Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft.’ Het is onduidelijk waar Waylon hierop doelt, maar het zou kunnen gaan over mogelijke affaires.

Waylon is zich bewust van zijn fouten en trekt het boetekleed dan ook aan. ‘Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot. Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul!’

Gezin

Waylon is al heel wat jaren samen met Bibi Breijman. Het stel leek altijd ultra verliefd en het geluk lachte hen dan ook toe. Samen hebben ze twee kinderen: dochter Teddy en zoon Chester. Uit een eerdere relatie had Waylon al een zoon, Dylan.

Het is niet duidelijk of Waylon en Bibi nog samen zijn.

Bron en Beeld: Instagram Waylon

Delen

Meer over Waylon

Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Lees alle artikelen over Waylon