100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman trekt een grens: ‘Laat mijn gezin met rust’

Bibi gaat momenteel door een zware periode, want zij is zwanger van haar derde kindje, maar de zangeres is onwijs ziek. Nu er ook over haar en haar gezin geschreven wordt, bijt zij van zich af.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Samen kregen zij een dochter, Teddy en een zoon, Chester. Deze twee lieverds toveren dagelijks een glimlach op ieders gezicht en over een aantal maanden komt daar een derde wondertje bij, want Bibi is opnieuw in verwachting.

Waar ligt de grens?

De afgelopen dagen wordt er veel gezegd en geschreven over het gezin van Bibi. De zangeres heeft al die tijd stilgehouden, maar zij bijt nu van zich af. In een krachtige Instagramstory schrijft zij: ‘Ik weet niet eens waar ik moet beginnen, maar dit moet wel een keer gaan eindigen. In al die maanden van vuile berichten over mijn gezin heb ik mijn rug recht gehouden en het genegeerd. Maar nu lig ik hier te vechten onder toezicht van het ziekenhuis voor het welzijn van ons ongeboren kind en wordt de naam van onze dochter gebruikt. Haar eigen veilige omgeving: het kinderdagverblijf en de juf die ook een privéleven heeft.’

Bibi legt uit dat de juice onjuist is en dit verhaal zich jaren geleden afspeelde, toen Bibi en Waylon elkaar nog niet eens kenden. ‘Waar ligt de grens? Hou hiermee op en laat mijn gezin met rust. Jullie juicekanalen spelen gewoon met mensenlevens’, schrijft zij. Bibi is duidelijk helemaal klaar met alle juice en dat is natuurlijk geheel begrijpelijk. Zij gaat momenteel door een hele heftige periode en dit wordt haar teveel. Wij wensen haar veel kracht!

100%NL Magazine Bibi Breijman

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman