100%NL Magazine Ruud de Wild Olcay
Zie ook:
Delen

LEZEN: Heel mooi en bijzonder nieuws voor Ruud en Olcay!

Ruud en Olcay zijn inmiddels een hele tijd samen. Het was tijd voor iets nieuws en daar verblijdden zij heel Nederland vandaag mee.

Ruud en Olcay

Na een aantal relaties vond Ruud de Wild uiteindelijk de liefde bij de mooie Olcay Gulsen. De twee zijn inmiddels al weer wat jaren samen gelukkig. Kort nadat de twee een relatie kregen ging het stel tijdelijk uit elkaar. Dit kwam doordat Olcay heftig nieuws kreeg destijds: haar eerste liefde James kwam te overlijden. Na deze gebeurtenis had Olcay even tijd voor zichzelf nodig. Gelukkig kwamen Ruud en Olcay vrij snel daarna weer bij elkaar. Vanaf dat moment is het stel onafscheidelijk.

Docuserie

Ruud en Olcay hebben het een en ander meegemaakt en daar is het stel telkens weer steker uitgekomen. Vandaag brachten zij geweldig nieuws naar buiten. Het stel is de afgelopen tijd namelijk gevolgd in hun doen en laten en zij zijn veel geïnterviewd. Deze docuserie is binnenkort bij PowNed te zien. Het wordt een zesdelige serie, genaamd Ruud & Olcay. In deze serie komt onder andere het herstel van Ruud’s darmkanker aan bod, maar ook geeft het stel een kijkje in hun prachtige woning. Wij worden heel blij van dit mooie stel, dus de rest van Nederland zal deze serie ook met liefde kijken. Vanaf 26 april is de docuserie iedere woensdag te zien op NPO1. Wij kunnen niet wachten!

Bron en Beeld: PowNed.

Delen

Meer over Ruud de Wild

Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? 'Dit weekend heb ik geoefend.'
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? ‘Dit weekend heb ik geoefend.’
Ruud de Wild beleeft onvergetelijke avond met jongste dochter
Ruud de Wild beleeft onvergetelijke avond met jongste dochter
Lees alle artikelen over Ruud de Wild

Meer over Olcay Gulsen

Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Olcay Gulsen vertelt eerlijk: 'Het gaat echt niet goed...'
Olcay Gulsen vertelt eerlijk: ‘Het gaat echt niet goed…’
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen