BN'ers

Monique Smit maakt binnenkort haar filmdebuut!

Monique Smit maakt binnenkort haar speelfilmdebuut. Samen met voormalig GTST'er en presentator Buddy Vedder en Nieuwe Tijden-actrice en musicalster Vajèn van den Bosch, zal ze te zien zijn in de nieuwe Nederlandse film First Kiss, maakten Just Productions en Gates Pictures donderdag bekend.

First Kiss gaat over het succesvolle cosmeticabedrijf First Kiss, onder leiding van Susan (Leontine Borsato). Als Susan een overname weigert van haar grote concurrent en zakenvrouw Jeanette (Caroline de Bruijn), is Jeanette uit op wraak en doet ze er alles aan om First Kiss kapot te maken. Vajèn speelt de rol van Roos, de dochter van Susan en Buddy Vedder zal te zien zijn als de knappe fotograaf Yannick. Monique speelt de presentatrice van het (fictieve) tv-programma Face Lift.

Monique is heel blij met deze rol en vertelt: “Ik heb me altijd al afgevraagd hoe het zou zijn om jezelf op het witte doek te zien. Ik ben ontzettend blij dat ik deze rol heb gekregen in ‘First Kiss’ en zo de kans krijg om dit te ervaren!”

Ook Bastiaan Ragas en Christiaan van der Wal zijn aan de cast toegevoegd. De opnames gaan in augustus van start. De film wordt geregisseerd door Roy Poortmans (De Familie Slim). First Kiss is vanaf 28 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bron: Just Productions, Gates Pictures | Beeld: Merith Leeflang


Gewoon het leukste blad van Nederland