100%NL Magazine Thijs Römer en Igone de Jongh
Zie ook:
Delen

BREAKING: Igone de Jongh en Thijs Römer gaan alsnog van elkaar scheiden

Hoewel Igone en Thijs onlangs toch nog bij elkaar bleken te zijn, lijken de twee nu echt te gaan scheiden. Dit meldt Yvonne Coldeweijer.

Igone de Jongh

Igone de Jongh is een Nederlandse balletdanseres. Zij is jaren met Thijs Römer samen geweest en in 2019 stapten het stel zelfs in het huwelijksbootje. Begin dit jaar maakten Thijs en Igone bekend te gaan scheiden van elkaar. Samen kreeg het stel geen kinderen, maar Igone kreeg uit een eerdere relatie wel een zoontje, Hugo en Thijs kreeg samen met Katja Schuurman een dochter, Sammie.

Uit elkaar

Begin dit jaar liet Igone weten dat zij en Thijs niet meer bij elkaar waren, kort nadat bekend werd dat Thijs in het verleden grenzen was overgegaan. Igone had het hier moeilijk mee, maar zij ging door. Wel liet zij weten spijt te hebben van haar statement over Thijs destijds. Kortgeleden werden de twee weer samen gespot en toen leken Thijs en Igone weer een stel te zijn.

Scheiden

Nu wordt bekend dat de twee officieel gaan scheiden van elkaar. Dit meldt Yvonne Coldeweijer. Thijs heeft alles opgebiecht aan Igone en ook heeft hij open en bloot gesproken over zijn overspel. Aangezien Igone nog niet van alles op de hoogte was en nu wel, besluit zij alsnog van hem te willen scheiden. Volgens Yvonne wil Igone de scheidingspapieren deze maand nog tekenen. Wat heftig dit…

Bron en Beeld: Yvonne Coldeweijer

Delen

Meer over Igone de Jongh

Igone de Jongh deelt bericht over intens verdriet
Igone de Jongh deelt bericht over intens verdriet
Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
Lees alle artikelen over Igone de Jongh

Meer over Thijs Römer

Vader Thijs Römer over gevangenisbezoek: 'Dat is verschrikkelijk om te zien'
Vader Thijs Römer over gevangenisbezoek: ‘Dat is verschrikkelijk om te zien’
LEZEN: Zus Thijs Römer reageert op verhalen over broer
LEZEN: Zus Thijs Römer reageert op verhalen over broer
Lees alle artikelen over Thijs Römer