Bridget Maasland verschijnt met ooglapje op de rode loper!
Zie ook:
Delen

Bridget Maasland verschijnt met ooglapje op de rode loper!

Vanwege een flinke oogontsteking kon Bridget Maasland niets anders dan met een ooglapje op de rode loper te verschijnen.

Bridget Maasland

Ze begon ooit als model, timmerde daarna aan de weg als VJ bij TMF, werd presentatrice bij BNN, SBS6 en RTL en is niet meer van de buis weg te denken: Bridget Maasland!

Naast haar drukke baan heeft Bridget ook nog samen met haar ouders en broer een te gekke winkel in Amsterdam: The Melting Pot. Want dat is ook een grote passie van Bridget: inrichting. Haar eigen woning is dan ook zo mooi ingericht, dat het zo uit een boekje zou kunnen komen. Ben jij benieuwd naar de inrichting van Bridget? Die zie je hier!

Waanzinnige looks

Bridget staat niet alleen bekend om haar talenten, maar ook om haar looks! Iedere dag showt ze vol trots haar outfit met haar volgers. De ene dag kiest ze voor een comfy setje terwijl ze de andere dag weer straalt in een driedelig pak. Bridget staat alles!

Vorige week showde Bridget een wel hele ‘naturel’ look, ze ging toen naakt! De volgers van Bridget gingen door het dak bij het zien van de foto, want wauw: Bridget ziet er waanzinnig uit!

Ooglapje

In tegenstelling tot haar naakte look koos Bridget gisteren voor een Piraten-look. Al was dat niet geheel uit eigen wil…

Op haar Instagram laat Bridget weten een oogontsteking te hebben, precies op het moment dat ze naar een event moest. Er zat dus niets anders op dan een ooglapje te dragen.

Bij het dragen van een ooglapje zou je denken dat het er heel raar uit ziet, maar het paste juist perfect bij de look van Bridget. Ze droeg een witte blouse met een lange, zwarte rok. Haar zwarte ooglapje maakte de look helemaal af. Benieuwd naar hoe Bridget eruit zag? Dat zie je hieronder.

 

Bron en Beeld:

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Lees alle artikelen over Bridget Maasland