100%NL magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

ZIEN: Bridget Maasland straalt op kus-foto!

Op Instagram plaatst Bridget Maasland een liefdevolle kus-foto waarop de presentatrice straalt als nooit tevoren!

Bridget Maasland

In 2007 stapte Bridget over naar RTL Nederland waar ze sinds 2007 de presentatrice is van RTL Boulevard tot ze de zender verliet voor SBS6. In 2016 keerde ze weer terug bij RTL en schuift ze sindsdien regelmatig aan bij de desk vam RTL Boulevard.

Nare reacties

Bridget is heel actief op social media en deelt veel van haar privéleven met haar volgers. Bridget kan rekenen op heel veel complimenten van haar volgers, maar soms ontvangt ze ook negatieve en nare reacties. En dat doet Bridget pijn en vindt ze niet kunnen.

In een openhartige post schreef ze hierover: ‘Je bent goed zoals je bent, laat niemand jou anders wijsmaken! Ik deel deze comments niet voor mijzelf. Ik vind het schadelijk als dit naar jonge en of onzekere vrouwen wordt gestuurd. Vandaar dat ik af en toe een belachelijke comment deel met bijbehorende foto in de hoop dat ment iets leert.’

Kus-foto

‘Kiss’, schrijft Bridget bij de foto’s. En voor wie denkt dat Bridget haar nieuwe lover een dikke smakkerd geeft heeft het mis, ze kust haar geliefde hond Zack. Naast haar trouwe viervoeter heeft Bridget nóg een grote liefde, dat is natuurlijk haar zoon Mees.

Bridget, Mees en Zack vormen samen de drie musketiers en wonen in het gezellige Amsterdam. In een prachtig pand wat Bridget zelf helemaal onder handen heeft genomen en tot in de puntjes heeft ingericht. Het ziet er echt waanzinnig uit!

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Lees alle artikelen over Bridget Maasland