Bibi kijkt weer vooruit: 'Iedereen heeft gal kunnen druppelen over mijn verdriet'
Zie ook:
Delen

Bibi kijkt weer vooruit: ‘Iedereen heeft gal kunnen druppelen over mijn verdriet’

Voor Bibi is de afgelopen tijd heel emotioneel geweest, maar vooral ook heel liefdevol en leerzaam. Zij laat deze periode graag achter zich.

Verbaasd

Bibi Breijman is ondertussen alweer 10 weken moeder van haar zoontje Chester. Haar pasgeboren zoontje is bij het consulatiebureau gemeten en met zijn lengte heeft hij zijn moeder flink verbaasd. Het blijkt namelijk dat Chester boven de gemiddelde groeicurve is uitgestegen. ‘Ik hoor jullie denken: een bovengemiddeld grote baby, is die wel echt van jou? Heb jij dat gedaan? Jij met niet bepaald de lengte van sneeuwwitje maar eerder van die andere 7.. In een kraamperiode vol heksen en giftige appels?’, schrijft zij bij bij de fotoreeks. ‘Ja mensen, het lijkt merkwaardig maar het is me dus wel degelijk gelukt om een reuzenbaby gezond af te leveren.’

Kraamtijd

De kraamtijd is voor Bibi helaas niet zo geweest zoals het hoort. Net na haar bevalling kwam zij erachter dat Waylon vreemd was geweest. Voor Bibi een emotionele tijd, waar zij veel steun vond bij haar twee kinderen. ‘Het was dan ook een liefdevolle en leerzame kraamtijd. Daar waar mannen door hun hormonen soms niet verder komen dan poezen, veranderen vrouwen in leeuwinnen!’, laat zij weten. Mogelijk doelt Bibi hier op Waylon.

Vooruit

Hoewel Bibi het liefste met Chester en Teddy blijft knuffelen, heeft zij besloten om haar verlof af te sluiten en weer aan het werk te gaan. Haar ‘reus’ moet immers gevoed worden. ‘Ik ga deze periode dus achter me laten en vooruit kijken. Iedereen heeft zijn plasje kunnen doen en zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet, maar uiteindelijk blijft dit ook vooral mijn leven en blijven het vooral mijn keuzes. Er is geen ruimte meer voor haat enkel nog voor knuffels. Deze twee zijn alles’. Wij gunnen Bibi al het geluk in de toekomst met haar twee heerlijke kinderen.

https://www.instagram.com/p/Cg1E5FMjiDM/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman