100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Zie ook:
Delen

Broertje van Mart Hoogkamer doet boekje open over band met hem

De twee zijn niet alleen broers, maar ze kunnen ook allebei heel goed zingen. Luciano vertelt nu over de band tussen hem en zijn broer.

Mart Hoogkamer

Een paar jaar geleden brak Mart Hoogkamer door, toen hij op het strand in Carihuela het nummer ‘Unchained Melody’ van The Righteous Brothers zong. Eerder deed hij al mee aan het programma ‘Holland’s Got Talent’, maar daar werd hij tweede. Na zijn succesnummer op het strand, is hij binnen no-time internationaal bekend geworden.

Verschillende achternamen

Niet alleen Mart is het muzikale talent van de familie, maar zijn jongere broertje Luciano heeft ook een prachtige stem. Veel mensen weten niet dat Mart en Luciano broers zijn, want zij hebben verschillende achternamen. In de nieuwste Party vertelt Luciano hierover. ‘Onze ouders zijn nooit getrouwd geweest. Ik heb de achternaam van onze moeder en Mart draagt de achternaam van onze vader.’

Ook vertelt Luciano over de band met zijn broer. Zo legt hij uit dat hij apetrots is op Mart, maar dat hij het in het openbaar niet te vaak over hem wil hebben. Niet omdat zij geen goede band hebben, maar omdat er al snel iets over de twee in de media geschreven wordt. ‘Het is niet leuk als er wordt gesteld dat ik opkijk naar zijn carrière of daar jaloers op zou zijn. Dat is helemaal niet het geval.’ Volgens Luciano is het heel toevallig dat Mart en hij allebei zingen.

Broederschap

Mart en Luciano zijn dan ook absoluut niet jaloers op elkaar. Sterker nog; zij gunnen elkaar het beste. Op de vraag of de twee een echte broederband hebben, antwoordt Luciano: ‘We hebben een intens vriendschappelijk contact met elkaar, maar we voelen ook echt broederschap naar elkaar toe. Als er wat is, hoef ik hem alleen maar op te bellen en hij staat voor me klaar. Andersom ook. We hebben veel contact met elkaar.’ Wat fijn dat de twee, naast broers, ook zulke goede vrienden zijn.

Bron en Beeld: Party

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

FOTO: Mart Hoogkamer woest na inbraakpoging in zijn woning
FOTO: Mart Hoogkamer woest na inbraakpoging in zijn woning
Mart Hoogkamer laat zich uit over babynieuws: 'In het begin even schrikken'
Mart Hoogkamer laat zich uit over babynieuws: ‘In het begin even schrikken’
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer