100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol

AAWH: Wegsmelten bij een knuffelende James en Lina Dulles

Ook Jan en Caroline zijn naar het mooie Thailand vertrokken met hun kinderen. De foto die Caroline deelt, is weer om bij weg te smelten..

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina. Jan en Caroline delen op hun social media veel van hun persoonlijke leven. De mooie en leuke kiekjes, maar ook de mindere momenten.

Vakantie in Thailand

Net als velen andere BN’ers, zijn ook Jan en Caroline begin dit jaar naar Thailand gevlogen om daar te genieten van de rust, de zon en elkaar. Niet met z’n tweeën, want ook hun kinderen James en Lina zijn mee. Jan en Caroline delen dagelijks foto’s en video’s op Instagram, waarop te zien is dat vader, moeder en de kinderen op en top genieten. Dat James en Lina beste vrienden zijn, wisten wij al. Caroline deelt namelijk regelmatig foto’s van haar kroost en daarop zijn de twee meestal samen aan het spelen, dansen of knuffelen. Prachtig om die sterke band tussen broer en zus te zien. Ook nu plaatst Caroline een foto van haar twee kinderen. Samen in een eenpersoonswagen poseren zij voor de foto. ‘Als dit maar zo blijft….’, schrijft Caroline eronder. Wat zijn het toch twee knappe en lieve kinderen. Wat moet het geweldig zijn voor Jan en Caroline om deze reis met hun twee kinderen te maken.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.