Caroline Mol laat harten sneller kloppen met Lina's betoverende ogen
Zie ook:
Delen

Caroline Mol laat harten sneller kloppen met Lina’s betoverende ogen

De tijd gaat onwijs snel en dat weet Caroline Mol maar al te goed. Haar jongste dochter is alweer 17 maanden oud en dat viert zij met een prachtige foto.

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Ze heeft een heel fijn gezin, een eigen bedrijf met haar vriendin en ze is druk aan de slag als influencer. Een powervrouw!

Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen samen met hun kinderen op de dijk in Volendam.

Lina Dulles

Na het plotselinge overlijden van Donna Dulles in december 2020, heeft er een hele lange tijd een donkere wolk boven Volendam gehangen. Enkele maanden na deze verschrikkelijke gebeurtenis, was Caroline Mol opnieuw zwanger. Het werd weer een meisje. In november 2021 kwam Caroline’s tweede dochter ter wereld: Lina. Deze kleine meid zorgde, samen met haar grote broer James, weer voor een lach op Jan en Caroline’s gezicht.

17 maanden

Vandaag staat Caroline Mol stil bij een bijzondere dag. ’17 maanden vandaag. En ja.. je haren beginnen eindelijk te groeien meid’, schrijft zij onder een prachtige foto van Lina. Deze kleine meid laat dagelijks al Caroline’s volgers lachen met haar ondeugende blik, haar bolle wangetjes en haar prachtige ogen. Wat is het toch lieverd…

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol deelt nooit eerder vertoonde beelden van trouwdag: 'Die dag was dubbel voor mij'
Caroline Mol deelt nooit eerder vertoonde beelden van trouwdag: ‘Die dag was dubbel voor mij’
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Lees alle artikelen over Caroline Mol