100%NL Magazine Chantal Bles en Robert Doornbos
Zie ook:
Delen

Chantal Bles en Robert Doornbos vieren feest: ‘Wat zijn wij dankbaar’

Het is vandaag een speciale dag in huize Doornbos, want Jada blaast 8 kaarsjes uit. Iedere verjaardag van Jada blijft bijzonder en emotioneel.

Chantal Bles en Robert Doornbos

Ze zijn al jaren samen en hebben al veel voor hun kiezen gehad: Robert Doornbos en Chantal Bles. Het duo mag dan nu wel op het toppunt van gelukkig zijn zitten, ze hebben ook diepe dalen gekend.

Een paar jaar geleden werd hun ergste nachtmerrie werkelijkheid toen dochter Jada de diagnose kanker kreeg. Er volgde een heftig traject, maar Jada liet zich niet kennen, ging de strijd aan en overwon de ziekte. Vanaf dat moment haalde het gezin weer opgelucht adem.

Een rollercoaster

Jada is inmiddels een aantal jaar kankervrij en dus gezond verklaard en daarom is iedere verjaardag er één om heel dankbaar voor te zijn. Vandaag blaast deze lieve meid 8 kaarsjes uit en Chantal deelt een emotionele, maar ook prachtige video op Instagram. Zij schrijft daarbij: ‘Onze SUPER GIRL mag vandaag 8 kaarsjes uitblazen en wat zijn wij daar ontzettend dankbaar voor. Al zoveel meegemaakt in deze 8 jaar.. een rollercoaster. En toch maken we van iedere dag een feest! Juist omdat we beseffen wat een feest het is om met elkaar gezond wakker te worden. Ook vandaag gaan we weer mega genieten van jou lieve gevoelige grappige Jada , samen met je broertje! Blijf wie je bent super girl’ Wat heeft zij dit mooi verwoord zeg.

Van harte gefeliciteerd en geniet van deze bijzondere dag.

https://www.instagram.com/reel/C1bkMLZocgP/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Chantal Bles

Delen

Meer over Chantal Bles

LOOKING GOOD: Chantal Bles en Robert Doornbos showen afgetraind lichaam
LOOKING GOOD: Chantal Bles en Robert Doornbos showen afgetraind lichaam
Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: 'Vandaag zou je 11 zijn geworden'
Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: ‘Vandaag zou je 11 zijn geworden’
Lees alle artikelen over Chantal Bles