100%NL Magazine Chantal Bles
Zie ook:
Delen

VIDEO: Chantal Bles fleurt haar dochter op bijzondere manier op

Het was weer flink schrikken voor Chantal Bles en Robert Doornbos toen hun dochter Jada werd opgenomen in het ziekenhuis. Op Instagram deelt Chantal Bles een video waarop te zien is dat zij álles overheeft voor de glimlach van haar kleine meisje.

Gezin Robert Doornbos en Chantal Bles

Robert Doornbos en Chantal Bles zijn al jaren een stel en hebben samen twee prachtige kinderen: dochter Jada en zoon Josh.

Robert en Chantal zijn niet langer verliefd, maar sinds kort ook verloofd! Afgelopen Kerst trok Robert de stoute schoenen aan en ging hij op zijn knieën voor zijn Chantal. Chantal was volledig overrompeld en zei volmondig JA! De beelden van het romantische aanzoek zie je hier.

Dochter Jada

Afgelopen week maakten Robert en Chantal bekend dat hun dochter Jada met spoed in het ziekenhuis werd opgenomen, na een dubbel buikvirus. Dit hardnekkige virus was zó heftig dat het de kleine Jada bijna fataal werd. Zo schreef Chantal: ‘Ze was totaal uitgedroogd binnen enkele uren waardoor zij in een voorstadia zat van een shock…. Dit kan heel ernstig zijn. We zijn enorm geschrokken en moeten het nog een plekje geven dat Jada ons weer bijna werd afgenomen.’ Jada is een echt klein strijdertje, dat bewijst ze keer op keer. Ook deze keer slaat ze zich er krachtig doorheen. ‘Jada heeft een engeltje op haar schouder en is zelf zo krachtig, alles is nu stabiel. Nu herstellen zodat ze weer lekker kind kan zijn. #samensterk dankbaar voor alle specialisten die wij hebben in ons land en dankbaar dat wij zoveel steun om ons heen hebben en elkaar @robertdoornbos dank voor alle lieve vragen of het wel goed met ons ging.’

Normaal gesproken is dit als ouder al een nachtmerrie om doorheen te moeten gaan, maar voor Robert en Chantal is dit extra pijnlijk, omdat er bij Jada een paar jaar geleden een tumor werd gevonden. Na een zware periode van ziekenhuizen en behandelingen werd Jara gelukkig weer schoon verklaard.

Bijzonder moment

Chantal Bles is een echte oer-moeder en heeft álles over voor haar kinderen. Om haar kleine meid een beetje te laten lachen en te laten eten haalde Chantal alles uit de kast.

Gekleed in een echte Elsa-jurk uit de Disney film Frozen liet Chantal haar nagels doen door Jada. ‘Een van de momenten van afgelopen week. Alles doen om je kind te laten eten en een lach te kunnen zien’, schreef Chantal bij de beelden.

De liefdevolle beelden zie je hieronder. Hartverwarmend!

Bron en Beeld: Instagram Chantal Bles

Delen

Meer over Chantal Bles

Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: 'Vandaag zou je 11 zijn geworden'
Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: ‘Vandaag zou je 11 zijn geworden’
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
Lees alle artikelen over Chantal Bles