100pmagazine_chantalbles_robertdoornbos
Zie ook:
Delen

Chantal Bles post emotioneel berichtje na eerste kappersbezoek dochtertje: ‘die vreselijke chemotherapie’

Gisteren is het 6-jarige dochtertje van Chantal Bles (35) en Robert Doornbos (40) voor het eerst naar de kapper geweest sinds haar chemotherapie. Een heel emotioneel moment voor Chantal. Op Instagram post zij een emotioneel berichtje.

Gezin Robert Doornbos en Chantal Bles

Robert Doornbos en Chantal Bles zijn al jaren een stel en hebben samen twee prachtige kinderen: dochter Jada en zoon Josh.

Robert en Chantal zijn niet langer verliefd, maar sinds kort ook verloofd! Afgelopen Kerst trok Robert de stoute schoenen aan en ging hij op zijn knieën voor zijn Chantal. Chantal was volledig overrompeld en zei volmondig JA! De beelden van het romantische aanzoek zie je hier.

Dochter Jada

Een paar weken geleden maakten Robert en Chantal bekend dat hun dochter Jada met spoed in het ziekenhuis werd opgenomen, na een dubbel buikvirus. Dit hardnekkige virus was zó heftig dat het de kleine Jada bijna fataal werd. Zo schreef Chantal: ‘Ze was totaal uitgedroogd binnen enkele uren waardoor zij in een voorstadia zat van een shock…. Dit kan heel ernstig zijn. We zijn enorm geschrokken en moeten het nog een plekje geven dat Jada ons weer bijna werd afgenomen.’

Jada is een echt klein strijdertje, dat bewijst ze keer op keer. Ook deze keer sloeg ze zich er krachtig doorheen. ‘Jada heeft een engeltje op haar schouder en is zelf zo krachtig, alles is nu stabiel. Nu herstellen zodat ze weer lekker kind kan zijn. #samensterk dankbaar voor alle specialisten die wij hebben in ons land en dankbaar dat wij zoveel steun om ons heen hebben en elkaar @robertdoornbos dank voor alle lieve vragen of het wel goed met ons ging.’

Normaal gesproken is dit als ouder al een nachtmerrie om doorheen te moeten gaan, maar voor Robert en Chantal is dit extra pijnlijk, omdat er bij Jada een paar jaar geleden een tumor werd gevonden. Na een zware periode van ziekenhuizen en behandelingen werd Jara gelukkig weer schoon verklaard.

Emotioneel kappersbezoek

Gisteren beleefde Chantal een emotioneel moment, na het eerste kappersbezoek van haar dochtertje. Na alles wat het kleine meisje heeft moeten doorstaan, was dit voor Chantal natuurlijk een bijzonder en emotioneel moment. Op Instagram post ze een prachtige foto van het resultaat. Bij de foto schrijft ze: ‘Gisteren is Jada voor het eerst naar de kapper geweest. Dat zal altijd een momentje zijn voor iedere ouder. Voor mij was dat het zeker want het voelt als de dag van gisteren dat haar haren verdwenen door die vreselijke chemotherapie.

Kanjer

Chantal is supertrots op haar kleine meid en schrijft: ‘Maar kijk haar nu! Het mooiste haar dat ik ooit gezien heb en alleen @hethaartheater vertrouwde ik deze knipbeurt toe uiteraard! En om dit een nóg specialer moment te laten zijn mocht Jada roze haar wat zijn wij trots op onze kanjer!’

Benieuwd naar het resultaat? Je ziet het hieronder:

https://www.instagram.com/p/CbcDtoPDSu3/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Chantal Bles

Delen

Meer over Chantal Bles

Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: 'Vandaag zou je 11 zijn geworden'
Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: ‘Vandaag zou je 11 zijn geworden’
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
Lees alle artikelen over Chantal Bles

Meer over Robert Doornbos

Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: 'Vandaag zou je 11 zijn geworden'
Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: ‘Vandaag zou je 11 zijn geworden’
Lekker Lenig: Chantal & Robert's pilates avontuur op het scherm
Lekker Lenig: Chantal & Robert’s pilates avontuur op het scherm
Lees alle artikelen over Robert Doornbos