100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal had start van carrière graag anders gezien ‘Veel verantwoordelijkheid”

Chantal Janzen deelt haar verhaal over de start van haar carrière 'Ik had dolgraag wat langer in het ensemble willen blijven.'

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezinMarco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

Start van carrière

Cantal Janzen doet een verassende onthulling in haar eigen magazine &C. Chantal begon haar loopbaan als musicalster. ‘Ik had dolgraag wat langer in het ensemble willen blijven, in plaats van meteen de hoofdrol te moeten invallen tijdens mijn stage’, schrijft Chantal. Haar talent bracht namelijk stress met zich mee. ‘Ik voelde enorm veel druk door alle verantwoordelijkheid, de angst over mijn stem, het constante gevoel dat ik niet ziek mocht worden, en nog veel meer.’

Advies van Chantal

Met de wijsheid van nu zou Janzen meer willen genieten van vrije tijd. Zo zou Chantal als het mogelijk was liever iets minder hebben gewerkt tussen haar 25e en 35e levensjaar. ‘Dan had ik vier dagen, of zelfs parttime, best een fijn plan gevonden.”

https://www.instagram.com/p/C2_6EL6sBO0/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

 

Bron: &C. Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen