100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen staat stil bij héle bijzondere dag met Marco

De twee zijn inmiddels heel wat jaren samen en daarvan ook heel wat jaren getrouwd. Chantal deelt een bijzonder moment met haar volgers.

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezinMarco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

Hele bijzondere dag

Een huwelijk tussen twee mensen is natuurlijk altijd geweldig en de datum waarop het stel trouwt, heeft altijd een speciaal plekje in het hart. Chantal en Marco trouwden op 11 december 2014 en niet hier in Nederland, maar in Londen. Chantal staat stil bij deze bijzondere dag en zij deelt een prachtige foto van toen. Chantal en Marco zien er beeldig uit, maar ook James is om op te eten. Zo leuk om even terug te gaan in de tijd en stil te staan bij een speciale dag.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen