100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen deelt toiletgeheimen en schaamt zich

Waar een toiletbezoek voor een ander heel normaal is, is het voor Chantal iets waarvoor zij zich telkens weer schaamt.

Verslaving

Een bezoek aan het toilet is geheel normaal en hoeft helemaal niets te zijn om je voor te schamen. Voor Chantal is dit toch een gevoelig punt in haar leven en schaamt zij zich juist enorm. Niet per se omdat zij naar de wc moet, maar meer het feit dat zij bijna een hele rol toiletpapier gebruikt. ‘Ik denk dat het een combinatie is van het gebeuren zelf, het product, maar vooral dus het papier’, vertelt zij openhartig in de podcast ‘Darmstad FM’. Je zou misschien denken: ‘Dan stop je daar toch mee?’, maar dat is voor Chantal moeilijker als gedacht. ‘Ik gebruik ontzettend veel toiletpapier. Ieder huis moet nadat ik geweest ben een loodgieter laten komen. Ik schaam me hiervoor, maar het is een soort verslaving’, laat zij weten.

Hilversum

Niet alleen bij zichzelf thuis of bij kennissen laat zij het toilet bijna verstoppen door de hoeveelheid toiletpapier, ook op werk heeft zij last van haar verslaving. Zo gebeurde het een keer tijdens opnames in een televisiestudio in Hilversum. ‘Die is toen vastgelopen. Ik doe het overal waar ‘toilet’ op staat. Ik maak geen onderscheid. Dus ik heb weleens het toilet verstopt waar alle kandidaten op moesten. Toen heb ik de opnames heel even moeten laten stoppen’. Chantal heeft nou net het beroep uitgekozen waarbij dit niet echt handig is. Al komt dit nooit gelegen natuurlijk..

Oma

Chantal is afgelopen maand voor het eerst bonusoma geworden van een prachtige jongen Sol Zion van den Ende. Op Instagram liet de presentatrice weten verliefd te zijn op haar stiefdochters’ baby. Chantal’s man Marco Geeratz heeft uit een eerder huwelijk twee dochters en één zoon. Zijn oudste dochter Esmee is degene die moeder is geworden.

Bron en Beeld: Podcast Darmstad FM

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen