100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen deelt foto vanuit ziekenhuisbed: ‘Onze geluksbom’

Het is feest bij Chantal Janzen thuis, want haar jongste zoontje is de hele dag jarig. Chantal zet hem op bijzondere wijze in het zonnetje.

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezin. Marco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

Bobby

Het is alweer 5 jaar geleden dat Chantal Janzen beviel van haar tweede zoontje, Bobby. Vandaag vieren zij zijn 5e levensjaar en dat doet Chantal op Instagram met een bijzonder bericht. Dat Bobby speciaal was, wisten wij al, maar dit bericht slaat alles. Wat is het toch een heerlijk ventje. ‘Onze Bobby is jarig!! 5 jaar ben je alweer. Onze geluksbom, feestvogel, 1000 zonnestralen verpakt in een jongetje. Je kunt hem ook wel Bobby -allermooiste ooit- Geeratz noemen. Want Bob vindt alles ‘het allermooiste’’, begint Chantal haar bericht.

‘We zitten nu even in een huurhuis, met maar zeer weinig spullen van zijn eigen kamertje omdat dat er niet in past. Hij zet 3 poppetjes en 2 lampjes neer en roept ‘Dit is mijn allermooiste kamer ooit!’. Vanochtend werd hij wakker en zegt ‘Ik heb het allerlekkerste geslapen van de wereld!’. Hij ziet mij in een ouwe badjas makeuploos vet haar en bril op, rommelend in een doos en zucht ‘Dit is echt je allermooiste badjas ooit’. Iedere tekening die hij van school meeneemt is ‘zijn allermooiste tekening ooit’. Als de zon ook maar een béétje schijnt, is het ‘de allermooiste dag van mn leven’. En afgelopen weekend was zijn feestje ‘het allermooiste feestje OOIT’. De titel ‘allermooiste allerleukste jongen’ moet hij delen met zijn oudere broers, maar de titel ‘allerbeste genieter’ sleept ie tot nu toe in de wacht. Want we proberen je al 5 jaar bij te benen, met dat ‘van alles optimaal genieten’, maar jij wint tot nu toe. Bobby we houden zoveel van jou. Al 5 jaar een feest’, schrijft Chantal eronder. Gefeliciteerd lieve Bobby.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen