100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

SMELT: Chantal Janzen deelt té leuke foto met Bobby in bad

Chantal genoot samen met haar gezin van een heerlijke vakantie en de foto's liegen er niet om. Wat zag het er heerlijk uit...

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezinMarco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

Samen badderen

Samen met de kinderen genoten Chantal en Marco van een heerlijke kerstvakantie in Engeland. Op Instagram deelt Chantal een reeks foto’s en daarvan krijgen wij stuk voor stuk een glimlach op ons gezicht. Het begint al met de eerste foto, waarbij Bobby dicht tegen zijn moeder kruipt.

Als wij verder swipen, zien wij een te leuke selfie van Chantal en Bobby in het buitenbad. ‘Je kon buiten in bad. Waar toen een hert en eekhoorns voorbij kwamen, maar ik zag ze niet, Bobby zei het. Dus je kunt dit ook als níet waar beschouwen want kleuters zijn vaak zeer onbetrouwbaar in hun informatie’, schrijft Chantal grappend. Wat een prachtige foto van moeder en zoon. Het ziet ernaar uit dat zij het heerlijk hebben gehad met elkaar.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen