100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Chantal Janzen dolgelukkig: ‘Verliefd op onze nieuwe keuken’

Op Instagram deelt niemand minder Chantal Janzen haar prachtige nieuwe keuken. Wauw!

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezinMarco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

‘Hoe kun je zo leven?’

Vorige week werd Chantal nog geconfronteerd door haar zoon James, die inmiddels 14 jaar oud is. Toen hij in haar ietwat rommelige handtas keek vroeg hij zich hardop af: ‘Hoe kun je zo leven?’. Chantal zou Chantal niet zijn als ze hier geen grappige post van zou maken op Instagram, en dat deed ze! De post zie je hier.

Nieuwe keuken

Het is alweer ruim een jaar geleden dat Chantal een virtuele rondleiding gaf door haar Amsterdamse woning. In dit uniek inkijkje liet ze onder andere haar woonkamer, slaapkamer en de keuken zien. En juist die prachtige, marmeren keuken, heeft nu een upgrade gekregen!

‘Verliefd op onze nieuwe keuken’, schrijft Chantal bij een selfie samen met haar nieuwste aanwinst. Wauw, het eindresultaat is prachtig mooi geworden! Niet veel later deelt Chantal nog een selfie, ook met de keuken maar nu ook met Bobby. ‘En op deze. Maar die is niet nieuw.’

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby straalt in zijn opvallende tennisoutfit
SMELT: Bobby straalt in zijn opvallende tennisoutfit
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen