100%NL Magazine Chantal Janzen
Delen

Chantal Janzen over zwanger zijn ‘Ik was er niet zeker over’

Chantal Janzen doet eerlijke bekentenis over haar zwangerschap..

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezin. Marco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

Twijfels

In het nieuwe nummer van maandblad &C deelt Chantal Janzen de verhalen van haar zwangerschappen. Na de komst van zoonlief James wist Chantal lange tijd niet of ze nog een tweede kindje wilde. De presentatrice noemt het dan ook een ‘wonder’ dat Bobby er überhaupt is. “Ik wist namelijk echt niet of ik nog een kind wilde, na James. Niet omdat het te zwaar was. Ik was er gewoon niet zeker over, en jonger werd ik er ook niet op”, legt ze uit.

Bobby

Uiteindelijk kwam haar gynaecoloog met een handige oplossing, omdat Chantal maar bleef twijfelen. “Als ik nou eens mijn spiraal liet verwijderen en gewoon zou kijken wat er gebeurde”, vertelt ze. “En als ik dan verdrietig zou worden elke keer als ik ongesteld werd, zou ik weten dat ik graag zwanger wilde worden.” Gelukkig bleken haar angst en twijfels voor niks te zijn. Al snel was Chantal zwanger van zoontje Bobby én daar was ze helemaal blij mee. “Gelukkig is dat nooit het geval geweest. Mijn spiraal werd verwijderd, na ruim een maand was ik al zwanger én dolgelukkig. Bobby was meer dan welkom in ons gezin.”

Bron: maandblad &C. Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen