100%NL Magazine Chantal Janzen
Delen

Chantal Janzen pakt haar man hard aan “Aansteller”

Volgens Chantal Janzen kan haar man Marco enorm aanstellen...

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezinMarco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

Aansteller…

Chantal Janzen pakt haar man Marco hard aan in &C deze week. “Zodra Marco bijvoorbeeld ziek is, beginnen wij met de playlist voor de uitvaart”, grapt Chantal in de editorial van het blad. Veel man hebben last van de mannengriep. “Ze gedragen zich alsof het nooit meer overgaat en ze lijken bang te zijn dat ze toch iets véél ergers dan griep onder de leden hebben.” Ook Marco heeft daar last van volgens Chantal “‘Er is toch iets mis met me, hè?’ zegt hij dan, op zo’n samenzweerderige toon. ‘Jawel’, is dan meestal mijn antwoord. (…) ‘Je hebt de griep schat.’ Iets wat dan meestal met een diepe zucht wordt beantwoord.”

https://www.instagram.com/p/CyNYmeWsmjJ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron: &C. Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen