100%NL Magazine Chantal Janzen Bobby
Zie ook:
Delen

Hart Chantal Janzen ontploft bij het zien van slapende zoontje

Het moederhart van Chantal Janzen draait overuren. Na het zien van haar slapende zoon, ontplofte haar hart gister van liefde.

Slapende Bobby

Chantal en haar man Marco gaan elke avond voor het slapengaan even kijken bij hun jongens. En dat zorgde gisteravond bijna voor tranen. “Iedere avond gaan mn man en ik voordat we zelf gaan slapen, even kijken hoe Vosje en Vetje erbij liggen. Gisteravond heeft Vetje voor de gelegenheid volgens mij nog iets met ‘n föhnborstel gedaan ofzo. En iets met een wimpertang”, vertelt Chantal aan haar volgers.

Hart ontploft van liefde

De slapende foto die ze van Bobby plaatst is inderdaad een voor in de boeken. Zijn blonde haren liggen alle kanten op en op deze foto zie je heel goed zijn mooie lange wimpers. “Och mijn hart ontploft iedere avond als ik naar hen kijk. Wat is dit toch prachtig”, schrijft Chantal. Ze wenst al haar volgers ook nog even een fijne dag en hoopt dat iedereen er wat goeds van maakt vandaag.

Wat worden ze groot!

Oudste zoon James gaat in september alweer naar de middelbare school. Hij mag dit jaar 13 kaarsjes uitblazen. Jongste zoontje Bobby moet dan nog een half jaartje wachten, maar mag in maart 2022 voor het eerste naar de basisschool. Wat worden ze alweer groot!

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen