100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen vereerd en vol ongeloof: ‘Dat went echt niet hoor’

Het is niet de eerste keer dat er een wassenbeeld van Chantal werd gemaakt, maar toch is zij weer opnieuw onder de indruk.

Chantal Janzen

The Voice of Holland, Oh, wat een Jaar!, Make Up Your Mind, Beat the Champions, het Eurovisie Songfestival, Blow Up, Fout Maar Goud en ga zo maar door… Als je de tv aan zet is Chantal Janzen de eerste die je ziet! De blonde presentatrice heeft het al jaren druk met presenteren van verschillende programma’s en dat doet zij nog steeds geweldig. Ook op social media is Chantal actief. Zij laat haar volgers graag lachen met foto’s van haar kinderen, grappige feitjes of dagelijkse momentjes.

Wassenbeeld

Dit keer plaatst Chantal een video, waarbij zij haar volgers en zichzelf verbluft. Chantal kreeg een jaar geleden namelijk de vraag of er een tweede wassenbeeld van haar gemaakt mocht worden. De eerste werd in 2009 gemaakt en was aan vernieuwing toe. Chantal is hiervoor naar Londen gevlogen en van het hele proces deelt zij nu wat beelden. ‘WAT. EEN. EER. Een tweede Madame Tussauds beeld. Nu, 13 jaar later, zou je denken dat je er inmiddels aan gewend bent geraakt, maar denk ‘s even na… een beeld, van jou zelf, jouw kop, exact jouw lijf, jouw haar, je jurk, sieraden, en dat daar mensen naar gaan kijken (en likken, yep dat gebeurt) dat went echt niet hoor. ‘Bekend zijn’ is al vaak een vrij vreemd iets, en zo’n ‘bijkomstigheid’ zoals zo’n wassenbeeld maakt het al helemaal vrij bizar’, schrijft zij. Wat geweldig voor Chantal dat er voor de tweede keer een wassenbeeld is gemaakt om in Madame Tussauds te bewonderen. Wij snappen dat zij enorm vereerd is.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen