100%NL Magazine Charly Luske
Zie ook:
Delen

OOPS: Charly Luske deelt foto van topless Tanja Jess

Het stel geniet met de kinderen van een zonnige vakantie en daar deelt Charly een reeks kiekjes van. De één net iets meer bloot dan de andere...

Charly Luske en Tanja Jess

Powerkoppel Tanja Jess en Charly Luske zijn al meer dan twintig jaar samen en zij hebben al vele ups en downs samen beleefd. Hier zijn zij keer op keer sterker uitgekomen en dat maakt het stel zo speciaal.

Tanja en Charly hebben samen twee kinderen: een dochter Alice en een zoon Bobby. Alice heeft een bijzonder jaar achter de rug, want zij ging vorig jaar in transitie. Tanja en Charly steunen haar door dik en dun en zij staan volledig achter haar beslissing. Tanja heeft veel over dit onderwerp gedeeld, omdat zij graag laat zien hoe trots zij op haar dochter is, maar ook om dit onderwerp bespreekbaar te maken.

Topless

Momenteel genieten Tanja, Charly en de kinderen van een vakantie in het zonnige en mooie Rhodos. Aan de foto’s te zien, hebben zij het heerlijk. Er wordt gezwommen, lekker gegeten en gelachen met elkaar. Charly deelde een reeks foto’s waar het geluk vanaf spat. Op de ene foto straalt Charly met zijn kinderen, op de andere zijn Alice en Bobby samen aan het genieten en op een van de laatste foto’s, poseert Tanja Jess topless in het zwembad. ‘Maar zonder dollen, wel genieten van de kids en hoe leuk ze nog samen alles doen. Ps. Ja je mag hier topless’, schrijft Charly eronder. Wat ziet Tanja er toch geweldig uit en wat heeft zij al een lekker kleurtje. De zon schijnt er in ieder geval goed!

Bron en Beeld: Instagram Charly Luske.

Delen

Meer over Charly Luske

MOOI: Charly Luske en Tanja Jess zetten jarige dochter in het zonnetje
MOOI: Charly Luske en Tanja Jess zetten jarige dochter in het zonnetje
Gezinsuitbreiding voor Tanja Jess en Charly Luske: 'Nieuwe baby'
Gezinsuitbreiding voor Tanja Jess en Charly Luske: ‘Nieuwe baby’
Lees alle artikelen over Charly Luske

Meer over Tanja Jess

MOOI: Charly Luske en Tanja Jess zetten jarige dochter in het zonnetje
MOOI: Charly Luske en Tanja Jess zetten jarige dochter in het zonnetje
Column Tanja Jess: 'Dit is mijn liefdesbaby'
Column Tanja Jess: ‘Dit is mijn liefdesbaby’
Lees alle artikelen over Tanja Jess