100pmagazine_maxverstappen_kellypiquet
Zie ook:
Delen

CUTE: Max Verstappen gaat terug in de tijd met té schattige foto’s

Max deelt wat foto's van zichzelf die hij afgelopen week en meer dan 20 jaar geleden precies hetzelfde maakte. Wat geweldig om te zien dit.

Max Verstappen

De topsporters van Nederland blinken niet alleen uit in schaatsen, wielrennen of hardlopen. Ook op de Formule1 wordt ons kleine kikkerlandje goed vertegenwoordigd. En dan hebben we het natuurlijk over niemand minder dan Max Verstappen! In 2021 wist hij zijn grootste droom waar te maken door met een bizarre race het wereldkampioenschap Formule 1 te winnen. Momenteel gaat hij de strijd aan om weer opnieuw wereldkampioen te worden. De kans dat hij dat ieder moment kan gaan worden, is groot.

Throwback

Max plaatste afgelopen week een reeks foto’s op Instagram, die best veel voor hem betekenen. Max’ vader Jos reed iets langer dan 20 jaar geleden als autocoureur voor Honda. Max was toen nog een kleine jongen en heeft destijds in zijn auto gezeten en wat foto’s gemaakt. Een paar dagen terug kwam Max weer opnieuw op die locatie en zat hij na meer dan 20 jaar weer eens in diezelfde auto. ‘Het was een heel speciaal moment vandaag om weer in de auto te zitten waarin ik als kleine jongen zat toen mijn vader voor Honda reed. Helemaal bij het realiseren van alle successen die we de afgelopen jaren samen hebben behaald. Bedankt Honda om dit allemaal mogelijk te maken, tot ziens op de baan dit weekend’, schreef Max eronder. Op de foto’s is een kleine Max in een grote raceauto te zien. Wat was het vroeger toch een schatje en wat is Max weinig veranderd door de jaren heen. Geweldig voor hem om dit mee te mogen maken. Dat moet een super bijzondere dag zijn geweest.

https://www.instagram.com/p/CjVd_xIoqRD/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Max Verstappen

Delen

Meer over Max Verstappen

CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Lees alle artikelen over Max Verstappen