100%NL Magazine ANP Sylvie Rafael Estavana
Zie ook:
Delen

VIDEO: Damiàn tekent voor Ajax en Sylvie & Rafael spreken hun trots uit

Damiàn kan zijn geluk niet op, want hij tekent zijn eerste contract voor Ajax, maar ook zijn vader en moeder zijn apetrots. Fantastisch om te zien!

Rafael van der Vaart

Toen Rafael van der Vaart nog maar 17 jaar oud was debuteerde hij bij Ajax. Vanaf toen ging het vliegensvlug met zijn voetbalcarrière. Hij is jarenlang profvoetballer geweest voor verschillende clubs en speelde meer dan 100 interlands voor Oranje. In 2018 hing hij zijn voetbalcarrière aan de wilgen en besloot hij verder te gaan als voetbaltrainer.

Uit een eerdere relatie met Sylvie Meis kreeg Rafael een zoon: Damiàn. Hij is inmiddels 17 jaar oud en net zo’n voetbaltalent als zijn vader. Hij woonde in Denemarken en daar speelde hij ook voetbal op hoog niveau, maar daar komt nu verandering in, want hij stapt over naar een andere voetbalclub.

AFC Ajax

Damiàn tekende gisteren zijn eerste contract voor AFC Ajax en daar deelt hij een foto van. De 17-jarige zoon van Rafael en Sylvie is door het dolle en hij is hartstikke blij met zijn contract bij deze mooie club. Deze club is voor familie van der Vaart extra speciaal, want Rafael heeft ook jaren voor Ajax gevoetbald. Geweldig om te zien dat Damiàn nu in de voetsporen van zijn vader treedt. De Amsterdamse voetbalclub deelt zelf ook wat foto’s en daarop zien wij een apetrotse Rafael met zijn zoon. ‘Damián is de volgende Van der Vaart’, schrijven zij.

Naast Rafael, is Sylvie natuurlijk ook zo trots als een pauw. Zij deelt wat foto’s en daarbij schrijft zij de mooie woorden: ‘Gefeliciteerd met deze geweldige nieuwe stap in je carrière mijn geliefde zoon! Ik kan niet trotser zijn!!! @damian.vandervaart Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken.’ Wij kunnen niet wachten op de wedstrijden, waarbij Damiàn schittert op het voetbalveld.

Bron: Instagram Sylvie Meis, Damiàn van der Vaart, AFC Ajax en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Sylvie Meis

Bijzonder nieuw liefdesavontuur voor Sylvie Meis
Bijzonder nieuw liefdesavontuur voor Sylvie Meis
Sylvie Meis over huwelijk met Rafael: 'Als ik erover praat, schiet ik nog vol'
Sylvie Meis over huwelijk met Rafael: ‘Als ik erover praat, schiet ik nog vol’
Lees alle artikelen over Sylvie Meis

Meer over Rafael van der Vaart

Estavana over ruzie met Rafael: 'Dan duw ik hem weg.'
Estavana over ruzie met Rafael: ‘Dan duw ik hem weg.’
Rafael van der Vaart reageert fel na kritiek op zoon Damiàn: 'Het is verschrikkelijk'
Rafael van der Vaart reageert fel na kritiek op zoon Damiàn: ‘Het is verschrikkelijk’
Lees alle artikelen over Rafael van der Vaart