WOW: Dave Roelvink deelt schokkende voor- en na foto's na verslaving
Zie ook:
Delen

WOW: Dave Roelvink deelt schokkende voor- en na foto’s na verslaving

Dave is inmiddels flink wat maanden clean en hij merkt nu pas wat zo'n verslaving met je lichaam doet. Wát een transformatie!

Dave Roelvink

Zijn achternaam verklapt het natuurlijk al: Dave Roelvink is de zoon van Dries Roelvink. Meerdere malen kon heel Nederland meegenieten met de avonturen van Dries, zijn vrouw Honoria, Dave en Donny Roelvink. Ze hebben verschillende realityshows gehad zoals: De Roelvinkjes, Dave het huis uit, Dave en Donny doen zaken, Effe geen cent te makken en Passen op de winkel.

Bizarre transformatie

Dave is een paar jaar geleden opgenomen vanwege zijn drank- en drugsverslaving. Het ging heel lang goed, maar vorig jaar kreeg hij een terugval. Dave is opnieuw opgenomen en het lijkt nu heel goed met hem te gaan. Op Instagram plaatste hij zojuist een foto van wat een drank- en drugsverslaving met je lichaam doet. Het verschil tussen deze twee foto’s is bizar.

‘Inmiddels bijna weer een half jaar clean na terugval. Bizar om te zien wat de drank en drugs fysiek, maar vooral mentaal, met mij hadden gedaan en dat ik dat op dat moment niet eens doorhad. Ik ben er nog lang niet, maar ben een dankbaar mens op het moment dat ik deze foto’s nu naast elkaar hou. Ik ben niet speciaal, bijzonder of een uitzondering. Als je er genoeg van hebt en vol voor een nieuwe kans in het leven wilt gaan, is het mogelijk. De weg van herstel is niet simpel. Het is eigenlijk een oneindig proces waar je je aan commit. Het is soms vreselijk zwaar, pijnlijk en confronterend, maar aan het einde van de rit is het het allemaal waard’, schrijft Dave. Heel dapper dat Dave dit deelt!

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink

Delen

Meer over Dave Roelvink

Kersverse vrijgezel: Dave Roelvink huurt luxe appartement naast vader Dries
Kersverse vrijgezel: Dave Roelvink huurt luxe appartement naast vader Dries
LEZEN: Dave Roelvink neemt drastisch besluit
LEZEN: Dave Roelvink neemt drastisch besluit
Lees alle artikelen over Dave Roelvink