100%NL Magazine Simon Keizer

WAUW: Dít dragen de finalisten van de Gouden Televizier-Ring vanavond!

Nog maar een paar uurtjes wachten en het Gouden Televizier-Ring Gala gaat van start. De spanningen lopen hoog op, zéker bij de finalisten van de Gouden Televizier-Ring!

Vanavond strijden er 3 programma’s voor de Gouden Televizier-Ring. In de race zijn: ‘Beste Zangers’, ‘Nick, Simon & Kees: Homeward Bound’ en ‘Over Mijn Lijk’. Inmiddels zijn de finalisten aangekomen in theater Carré en zien ze er allemaal prachtig uit!

Simon Keizer

De vrouw van Simon, Annemarie, is maar wat trots dat haar man genomineerd is voor de ring! Vol trots post ze prachtige foto’s op haar Instagram. Voor de gelegenheid heeft ze zelf ook een prachtige jurk aangetrokken. Wat een prachtig paar!

Jan Smit & Kees Tol

Ook al zijn goede vrienden Jan en Kees vanavond voor even ‘concurrenten’, ze verschijnen toch samen op de rode loper. Allebei strak in pak. Looking good heren!

Nick Schilder

Ook Nick Schilder heeft vanavond alles uit de kast getrokken om er tiptop uit te zien. Op zijn Instagram Story post hij een filmpje waarbij we niet helemaal zijn pak kunnen zien, maar wel de bovenkant! Nick kiest vanavond voor een zilver pak met een subtiele glitter én een strik!

Tim Hofman

Tim is de enige die het nog even spannend houdt hoe hij eruit ziet vanavond. Eerder vandaag liet hij weten dat hij een pak had besteld, maar dat het niet binnen was gekomen. PANIEK! Inmiddels heeft hij een ander pak gevonden, maar hoe die eruit ziet is nog even geheim. Wel zat Tim vanochtend bij de kapper 😉

Bron en Beeld: Instagram