100pmagazine_kirstenschilder
Zie ook:
Delen

MOOI: Zo ziet de moeder van Kirsten Schilder eruit!

Kirsten is bij het grote publiek bekend en wij weten allemaal hoe knap zij is, maar kennen jullie haar leuke moeder ook al? Wij delen een te gekke foto!

Kirsten Schilder

Kirsten Schilder is al lang niet meer alleen ‘de vrouw van’. Kirsten heeft inmiddels zelf een grote groep volgers opgebouwd en is vandaag de dag een heuse influencer!

Ze is al jaren getrouwd met haar grote liefde Nick Schilder. Samen wonen ze in een prachtige villa in Volendam met hun drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie en hun hondje, Doefie. Genoeg te doen dus voor Kirsten!

Moeder

Kirsten maakt graag tijd vrij voor quality time met haar man en kinderen, maar ook met haar vader en moeder. Kortgeleden gingen Kirsten’s vader en moeder mee op vakantie naar Parijs en dit keer nam Kirsten haar moeder mee de rode loper op. Zij deelt er een prachtige foto van op Instagram. ‘Daar gingen we, voor de allereerste keer met z’n tweeën over de rode loper – iets wat ze best spannend vond. Het werd een avond om nooit te vergeten’, schrijft zij eronder. Moeder en dochter stralen. Wat een geweldige foto is dit en wat een leuke moeder heeft Kirsten!

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder.

Delen

Meer over Kirsten Schilder

GEWELDIG: Kirsten Schilder compleet verrast door man en jongste dochter
GEWELDIG: Kirsten Schilder compleet verrast door man en jongste dochter
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: 'Ik kan er niet aan wennen'
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: ‘Ik kan er niet aan wennen’
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder